Trädgårdsdesign


Behöver ni trädgårdshjälp i Ale kommun? Trädgårdsrådgivning och Trädgårdsdesign.Kanske behöver ni hjälp med något av nedan:


En trist entré

Entrén är faktiskt den viktigaste delen av en trädgård då du går där varje dag. Den skall kännas varm och välkomnande under alla årstider.

"Garden styling"

Inför en husförsäljning. Vi går igenom enkla åtgärder för en mer attraktiv trädgård som gör att huset blir mer säljvänligt.

Förbättrad belysning

Ljusdesign i trädgården och runt huset. Detta ger en ökad trygghet och även rent praktiskt ser du var du går i mörkret. Samtidigt som det kan vara effektfullt och vackert. Extra viktigt under den mörka delen av året då ljus kan liva upp en annars ganska färglös och mörk trädgård.

En besvärlig rabatt

En rabatt där inget växer? Jag hjälper er hitta rätt växt till rätt plats. Många gånger köper vi kanske det som är fint i plantskolan, faller för frestelsen. Men just den växten kanske tyvärr inte passar där man valt att planterat den. Följden blir en gles och lite vissen rabatt. Jag hjälper er att få liv igen.

 

En ny uteplats

Kanske det är dags för en ny uteplats, behoven ändras och idag är uteplatsen oftast mycket större och mer ett vardagsrum som vi flyttar ut till när vädret tillåter. Jag hjälper er med vad ni ska tänka på när det kommer till stil, läge, växtval e.c.t.

 

En helt ny trädgård

Med ett nytt hus kommer sällan en ny trädgård. Här har ni ett unikt tillfälle att skapa er egen oas. Vi tittar på vad som är möjligt, utifrån era önskemål och tomten/husets läge.

En köksträdgård 

Inför sommarens grillkvällar. Vad är bättre än känslan av egenodlade grönsaker och kryddor? Jag vägleder er om bästa placering, växtval och hur ni sköter den år efter år.


Tips och råd

Kanske har ni fastnat och behöver bara lite vägledning. Vi går runt och kikar på vad som kan lyfta er trädgård. Jag kan även tipsa er om bra växter som passar hos er.

Nybörjarhjälp 

Nyss blivit med trädgård? Jag hjälper er gå igenom er trädgård. Vad finns redan där? Nyköpta huset kanske får sig en omgång nya tapeter, varför inte göra samma upplyft med trädgården? Vad behöver ni göra rent praktiskt? Verktyg? Gödsling och beskärning?

Balkong 

Vill ni ha lite grönt på balkongen, men inte vet vad som passar? Jag hjälper er att hitta rätt stil och växter utifrån ert läge och era önskemål.

Praktisk hjälp 

Jag kan även hjälpa till med lättare trädgårdsskötsel som gödsling, ogräsrensning, perennplantering. Beskärning av rosor eller mindre prydnad-/fruktträd. Föryngringsbeskärning av buskar.

Tveka inte att kontakta mig för rådgivning online eller på plats
 miriam.wallhav (snabel a) hotmail.comall photos by Miriam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...